Peavalu... mobiilid, 4G ruuter... Õues purikad tilguvad... kevade hingus!

Nüüd siis avastasime,  et meie praegune neti pakkumine tädi Telia poolt
.. ST 12/1 ei katta enam meie 2 vusseri +3arvutit ja 3 wifi õgardist mobiilide vajadusi... Pikk ooteaeg tädi Telia le helistamisel on tavaline.... Kõik tahavad abi ja loodavad ta peale... Nii ka mina, helistasin ja ootasin.. Sain ka meistri koju käima... saime uue ruuter.. ei aidanud... Ikka telerid kiuksusid valust.
Helistasin uuesti.. nüüd siis sain teada, et meie tarbimist 12/1 enam ei katta.. eriti kui vaadata veel HD kvaliteedi list tv d... Nju jah... õnneks oli teiseltpoolt ka pakkumine, et on olemas 4G ruuter 20/5 ... Selle siis võime ühendada majas oleva neti tarbimiseks ja siis peaks olema kõik oki... levi peaks meil ka hea olema. Läksin siis tädi Telia juurde ja sain 4G ruuteri ja tarkused paberil mida sellega teha... Muidugi kodus ei teinud ma sellega midagi.. aga mees vaatas, tegi... 2x...  või enam kuuldus mulle kõrvu mehe poolt piiiix.....  piiiiiix...  OK. tundus et sai ühendatud...  levi oli ka okitoki.  Kogu toredus siis endisest 12/1st  maksab 6€ rohkem...  ruuter rendile. Nüüd siis istub meil 4G ruuter (külma)radika all... Eminem käib teda ikka nuusutamas ja kontrollimas... :)
Tõsine teine mure mis meie peres aastas korra läbi käinud viimased 3 aastat on pliksi moblafon.... need lagunevad iseenesest... akud on kehvad ja peale selle alati peale uue telefoni saamist... Järgmine hommik on just tulnud uus mudel mis oleks ikka parem ja sobilikum kui eile saadud... Momendil siis LG on kestnud aasta ja nõks peale.. x maha kukkudes on talle viga juurde tulnud teeb restarti nii nagu ise heaks arvab.. pliksil on hambad ristis.. Minul ka...  piiiix...  nüüd on siis küsimus suurele ringile: MILLINE on see mudel mis peaks vastu ja oleks kõikse parem ja ka norm hinnaga.... Me oleme käinud tele2 esimese nutikama telefoniga vist mingi 6 x..  enne kui tunnistati, et telefon on vigane sündides... Ostsime uue.. Oli kehv valik jälle.. Peale seda tuli LG.. Ei Ole põrutus kindel.... ipadi laenates on juba ette jäetud vihjed...  milline võiks olla see mudel mis võiks päikse meile tuua.. Nii ma siis mõtlen oma lapsepõlvele kui ema läks tööle ja õhtul saabudes sai jutt aetud silmast silma. Samas saan aru, et elu on kiiremaks läinud ja ma ei saaks normaalselt hingata kui ei saaks olla veendunud oma pliksi heas olemises... et tal on kõik oki, et tal on võti kaasas jne.
APPIKE milline puder ja kapsad siin juba kirjas!!! Ok otsin mõne värvilise pildi ka meeleolu tõstmiseks.. Vt ja avastasin, et eelmine nädalavahetus sai käidud Kiviõli tuhamäel, ise ei julgenud isegi vaadata mäele.. mees ja pliks aga olid nagu kalad vees... Ee... või siis sõiduvees.. AH ühesõnaga oli super!













Comments