Pühapäevane nauding, tumedast tatrajahust keeks.
Toortatra keeksi valmistamise katsel said umbes kogused... 4 muna vahustasin poole teelusika himaalaja soolaga, lisasin klaas või tsipa enam keefiri sellele segule läks juurde 3suurt supilusikat mett +1 spl kookosrasva+100gr võid koos sulatasin (lasin jahtuda enne kui munale ja keefirile juurde lisasin) tumeda toortatrajahu lisasin nii, et sain lusikaga segada ikka aga ikka selline paksem taigen, siiski voolav ja kulbiga jagasin kahte vormi sisse ka siis 2 tl küpsetuspulbrit ja 1 tl soodat. lisandiks sai ühele banaani ja mooniseemneid ja teisele rosinaid. Loodan, et sai kõik. Tegu on katsega ja ei ole täpsed mõõdud kirjas. Pliks arvas, et oleks šokulaadi ka sees siis oleks super ja teinepool lisas võid söömisel ja mõmises mõnust!
Comments
Post a Comment