Pirtsutav vana purk,kuldne muster linasele kleidile, uus võimalus särada!

 Hei! 🌸

Kui oled koguja loomuses, ja iga asja vaatad, "et no mida siis sinuga teha!?" Nagu nt see Iconfiti purk,"said tühjaks jah,"prügisse või mehele garaaži mutrite jaoks!? Ei ei, see on veel ju nii kobe purk, moosi sisse ei saa just keeta aga üks fänsi pliiatsitops või pintslitops peeglilauale.. oojaaa!!! Nii ei jää muud, kui segada veidi värvi ja... ah viskan soodat ka kamaluga tekstuuriks sisse, saab kobedam! Hiljem avastad, et siirdepilt ei tunnista seda karedat, mehe lõua moodi tekstuuri. Lihvin, ei... ta ikka pirtsutab! Ok! Paitan Teda  siis lohutuseks valge vahaga ja šabloonin kuldsega mustri ta linasele kleidile! 

Aknast lendab laperdades sisse üks murtud tiivaga liblikas ja palub mu abi! Vaatame tiiva üle, ravisime ja nii ta lendas purgile, paludes selle oma koduks. 

Purk lausa laulab rõõmust, on unustanud oma endise collageeni tolmuse pulbri ja palub värvilis pliiatseid või puudripintsleid talle külla kutsuda. 


Meenub vanaonu majapidamises heeringa konservikarbi kaanega parandatud puukast pliidi ees, et siis... ka asjadel on mitu elu võimalik elada, ole ise nutikas ainult!


Selline taaskasutuse looke neljapäeva õhtusse siis.

Tänud sulle vaatamast ja lugemast, ilusat õhtut ja varsti saabuvat nädalavahetust! ❤️🌸🙂













#redesignwithprima #milkpaint #milkpaintbyfusion #tõmmevärvistuudio #taaskasutus #uusvõimalus

Comments