Eesti naine... kütab, laadib, küpsetab ja kühveldab lund!

Uskumatu... milleks me õrnad naased vöimelised oleme!
Laupäeval nagu ei olnud aimugi, et tuleb tõsiselt põnev pühapäev.. algas kõik nagu ikka .. Eminem ja tema tants ümber minu jalgade.. konserv käes võisin unustada igasugu temapoolse tähelepanu ja teha mida heaks arvasin!  Sai siis ahi küdema ja pliidile tuli alla...  otsustasin siis ka pühapäevale vastavalt pannikaid teha.. sõime pliksiga  telku ees ja vaatasime  Anu hommikut .. Mõnus!
Tädikese helistamine tõi jälle maale, et mis sa jokutad ( John, lase vesi välja... ) marss linna!  Pakkisin siis pesu ja ja ajasin ka pliksile jalad alla, et hakkame kohe minema ...
  Läksin õue, et ajan autol lume pealt ja panen sooja.... krt...piiiiiix ja  porgandid reas!!!!!!! Ei käivitu... reedene külm vastu laupäeva oli teinud oma töö.. ok. panin siis soenduse ja helistasin  kallile targale mehele, et kas sellest soendusest piisab!?  Ei ..eii ikka vajaks ka akule veidi jõudu juurde .. rrrrr... suured seletamised + ja - st ja, et ei ole vaja pabistada ..  ühesõnaga.. sain siiis paika .. julgestusena ka pliks seljataga .. igaks juhuks kui klemme ühendasin siis käsutasin pliksi kaugemale... oh.. ei käinud pauku...
Peale seda siis oli tunnike aega ja ajasin õue lumest puhtaks... oli mõnus kerge olla..  ja siis kui sai need  laadimis juhtmed ära korjatud ja auto käivitatu.. TA käivitus!!! Avastasin, et meie pannikate söömisest autole ei piisanud, et tema tahaks nõksa ka vedelat saada oma kõhtu.... SIIT SIIS SUUR RÕÕM.. ESIMENE TANKIMINE!  Sõitsime pliksiga oma küla turvalisse tanklasse ja saime ka sellega hakkama.. olgugi, et minu püstoli kasutamis oskus oli suht kehva..  ja siis võisime sukelduda linna oma tegudele ... tagasi tulles saime tõsise lumetuisu osaliseks, et  silmad olid 3x suuremad ja kojamees autol oli täis tuuril tööhoos..  KORRA ISEGI SAI AUTO VÄIKSE  PUUSANÕKSU  TEHA LIBEDAL JÄÄL... talle see vist meeldis.. sest selline  sõit mida mina harrastan on suht igav ja kui peremees kodus siis on ikka löbusam... :)  Saime koju!   Et siit siis väike kokkuvõtte päevast.. me olime tublid pliksiga!

Tervitused kõigile tublidele EESTI NAISTELE JA NENDE TUBLIDELE  MEESTELE KES JUHENDAVAD TELEFONI TEEL OMA TARKU TUBLISID NAISI!!! ;)



Comments