Öö - Hommik

Hommik... Kass - liikuv äratuskell... aja kuna äratab valib muidugi tema... Appiiiii... hommik algab esimese korraga 3.45 see on iga hommik umbes sama aeg siis ajan mänguliselt teda mööda tuba taga 5 minutit, siis viskab ta teeseldud allaandlikusega keset tuba selili ja lubab ennast lohutuseks sügada ja paitada kõhu pealt, ülearu agaraks ei ole kasulik minna sest siis on ta ümber käe nagu üks kohev poksikinnas!
Tundub, et võib voodisse tagasi hiilida ja taludes veel ühe kraapimis sessiooni..  On kuulda kuidas isand kerge hüppega maandub oma tugitoolis... VAIKUS!!!
4.45 Jee... Kraabime jälle, nüüd juba sobiks väike eine..  ajan aega 15 minutit edasi ja seletan, et enne 6  mingit konservi... USKUMATU.. Avan silmad ja vt kell lausa juba 6.23... olime mõlemad kassiga tukkuma jäänud :P Nüüd siis püsti ja ruttu ahjud kütte ja pliidi alla tuli.. kohvivesi keema ja siis see super maitsev pool konservi härra Eminemile, peale seda siirdub ta nagu härrale kohane...  Leiba luusse laskma!
Ja enne tööle minekut näen ma teda veel korra kontrollimas kas talle on piisavalt vett ja krõbuskeid jäetud päevaks...  Õhtuni! 
           

Comments